Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vervool In Futuro: Muziek En Desserts

12 mei @ 19:00 - 22:30

€25

Vervool In Futuro: Muziek En Desserts

Je zou dit tijdperk wel een kruispunt kunnen noemen. We hebben jaren van pandemie en onzekerheid achter de rug. We willen allemaal een betere wereld voor onszelf en onze medemens. Maar welke kant moeten we op? Utopia of distopia? Groen of grijs? Gaan we naar Mars of zorgen we voor onze eigen aarde?

Vervool in Futuro” nodigt jullie uit om samen in de toekomst te kijken. Als een lege pagina die je zelf kunt beschrijven. Onze show is een leidraad om te laten zien wat er te dromen valt, maar de toekomst is er eentje die je zelf kunt scheppen. Het is aan jou: Futuro is Yours!

Zondag 12 Mei in Leiden zijn zangeres Vivienne Aerts en professioneel toetjesmaker Ted Steinebach weer terug uit New York met een geheel vernieuwde show: een avond vol muziek en desserts, 10 toetjes & 10 liedjes in een perfecte balans. Maanden zijn ze al bezig… vanuit hun studio in Brooklyn, New York, en begint het allemaal vorm te krijgen: Vervool in Futuro. En nu, na uren componeren en arrangeren, dagen recepten bedenken, testen en uitschrijven, kunnen zij haast niet wachten tot ze weer in Nederland zijn… want deze lente wordt weer onvoorstelbaar. Een nog mooiere editie in het prachtige Scheltema Leiden op de hoek van de Marktsteeg en de Oude Singel, met nieuwe gerechtjes, spannende smaken en mooie muziek.

Tickets: https://vervoolinfuturo.eventbrite.com

Vivienne Aerts woont in New York waar zij werkzaam is als zangeres, dirigent en componist met focus op electronica en ‘multi-sensory experience design’. Haar laatste album ‘Typuhthâng’ features 100 vrouwelijke muzikanten van over de hele wereld en in samenwerking met Original Beans Chocolade. Tevens is zij professor aan Berklee College of Music in Boston waar zij een belangrijke rol speelt bij het klaarstomen van de volgende generatie artiesten die niet alleen bekwaam zijn, maar ook mentaal en fysiek gezond.

Ted Steinebach werkte als patissier o.a. in Amsterdam bij The Harbour Club en in New York bij Eleven Madison Park***. Tevens ontwikkelde hij meerdere desserts in een moderne keukenstijl. In Nederland staat hij ook bekend om zijn exclusieve merk gevulde chocolaatjes ‘bonbons’ onder de naam ChocoTed. Samen met Vivienne is zijn meest recente project genaamd ‘Vervool’: een interdisciplinaire show met experimentele muziek en eetbare abstracte kunst. Momenteel werkt Ted aan een kookboek over desserts en vuur.

Organisator

Scheltema

Locatie

Scheltema
Marktsteeg 1
Leiden, 2312 CS
+ Google Maps