Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Empathie op bevrijdingsfestivals op 5 mei

5 mei @ 13:00 - 17:00

Gratis

Dag van Empathie op bevrijdingsfestivals op 5 mei

3 Mei: Nationale Dag van Empathie vindt sinds 2012 jaarlijks plaats op de vooravond van de Nationale Herdenking en Bevrijdingsdag. De Dag van Empathie stimuleert en faciliteert (onverwachte) ontmoetingen tussen groepen met diverse achtergronden, leefwerelden en standpunten. We kunnen ons verplaatsen in de ander wanneer we elkaar beter leren kennen.

De Dag van Empathie is aanwezig tijdens het Bevrijdingsfestival op Plein ’40-’45 en bij het Vrije Westen festival in het Westerpark. Kom met ons in gesprek over empathie en laten we elkaar beter leren kennen. Doe mee met onze empathische button actie, waarbij je een drankje of een ijsje kunt winnen met een mede-festivalbezoeker. Vergaar eeuwige roem en laat je fotograferen of interviewen door onze empathische crew! 

Meer informatie Dag van Empathie
De Dag van Empathie bestaat uit een hoofdevenement op 3 mei in Amsterdam, een nabeschouwing van de Nationale Herdenking, een Empathische Kalender en een gratis Lespakket Empathie voor scholen. Stichting Nederland Wordt Beter organiseert de Dag van Empathie jaarlijks in samenwerking met verschillende partners, waaronder Pakhuis de Zwijger, het Amsterdams 4 en 5 mei comité, de Empathische Alliantie en de Gemeente Amsterdam.

Voor meer informatie over de Dag van Empathie zie:
Website: www.dagvanempathie.nl
Instagram: https://www.instagram.com/3meidagvanempathie/
Facebook: https://www.facebook.com/DagVanEmpathie

Organisator

3 Mei: Dag van Empathie
E-mail
www.dagvanempathie.nl

Locatie

Amsterdam