Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Empathie Hoorn: Queer Stories

31/05/2022 @ 20:00 - 22:00

Op dinsdag 31 mei vindt de Dag van Empathie editie Hoorn plaats in het Wijkcentrum Kersenboogerd.
Op deze avond gaan de getalenteerde spelers van Live Your Story ons meenemen in de wereld van storytelling. De spelers streven ernaar om liefdevol, nieuwsgierig en zonder oordeel naar elkaar te kijken. Via theater en storytelling kunnen zij onderwerpen die soms uit ongemak weggemoffeld worden, op een lichte en toegankelijke manier bespreekbaar maken, om zo de leefwereld van mensen positief te veranderen. Door het publiek een visuele en fysieke ervaring mee te geven spreken zij recht tot het hart.
De voorstelling heet Queer Stories. Op een toegankelijke en eerlijke wijze delen een aantal jonge mensen die zich ergens in het lhbtqiap+ spectrum identificeren hun verhalen met het publiek. Het publiek zal zich herkennen in hun dilemma’s over liefde en seksualiteit en zal leren over de belevingswereld van jongeren die zich anders voelen dan de rest.
Stichting We Promise organiseert de avond en het event wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Hoorn en Stichting Netwerk.
Wees vooral welkom. Koffie, thee en koekjes staat klaar. Blijf ook vooral na de voorstelling hangen om verder kennis met elkaar te maken.

Gegevens

Datum:
31/05/2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Site:
https://fb.me/e/3k6MkzWlq

Organisator

We Promise

Locatie

Wijkcentrum Kersenboogerd
Brederodegracht 1
Hoorn, Nederland
+ Google Maps