Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Usva Talks: Linda de Munck

16 mei @ 20:30 - 22:30

Kom langs bij Usva voor een open gesprek over seks en seksualiteit! Van seksueel genot en seksuele fantasieën tot sextoys en porno, alles is bespreekbaar! Wat hebben we bijvoorbeeld gemist bij onze seksuele voorlichting op school? En als je zin hebt in een trio, hoe pak je dat dan aan? Er wordt een safe space gecreëerd waarin we het gesprek openen over taboes die met seks te maken hebben.

De avond zal geleid worden door Linda de Munck. Via Instagram doorbreekt ze al jaren taboes op gebied van seksualiteit en feminisme, zo laat ze bijvoorbeeld zonder schaamte haar naakte lichaam zien om vrouwelijk naakt te normaliseren. En ze is ook niet bang om haar okselhaar te laten zien om daarmee ook het beeld dat vrouwen zich zouden moeten scheren te doorbreken. Daarnaast schreef ze het boek “Seksleven” waarin ze in alle openheid en eerlijkheid vertelt over haar eigen seksuele levensverhaal en alles wat daarbij komt kijken en ze is actief als spreker en presentatrice!

LET OP: Er zijn twee sessies. Sessie 1 is in het Nederlands en vindt plaats van 20.30 – 21.15 uur. Sessie 2 vindt plaats van 21.30 – 22.15 uur en zal Engelstalig zijn.