Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Queer Boekenclub Gouda

15 mei @ 19:00 - 20:30

Samen met Vera de Hollander organiseren we op 15 mei 2024 de Queer Boekenclub Gouda in de Chocoladefabriek. We bespreken gezamenlijk Diepdiepblauw van Nikki Dekker.

Diepdiepblauw

In Diepdiepblauw onderzoekt Nikki Dekker onze relatie met de dieren onder water, waarvan we maar weinig begrijpen, met de mensen om ons heen, die vaak al even raadselachtig zijn, en bovenal; de relatie met onszelf. Welke identiteiten meten we onszelf aan en wanneer laten we die weer los?

  • Leen het luisterboek via de Online Bibliotheek
  • Leen het e-book via de Online Bibliotheek

Waarom een Queer Boekenclub?

De boekenwereld biedt veel ruimte voor diversiteit en inclusie. Lezen geeft je niet alleen de mogelijkheid om jezelf te herkennen in een verhaal, maar kan je ook veel leren over de ervaringen van andere mensen, in al hun diversiteit. Juist het literaire aanbod is vaak al verder dan het film- en serieaanbod.

Weinig te besteden?

Voor deelnemers die te weinig financiële ruimte hebben om de boeken te lenen of kopen, is er een boekenclub-fonds opgericht in samenwerking met Regenboog Alliantie Gouda en de Bibliotheek Gouda. Meer weten of de regeling aanvragen? Stuur een e-mail naar queerboekenclubgouda@gmail.com. Uiteraard gaan we discreet om met je aanvraag.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via queerboekenclubgouda@gmail.com.

Locatie

Chocoladefabriek
Klein Amerika 20
Gouda, 2806 CA
+ Google Maps