Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LEVEN | George & Eran Producties & Club Classique

17 mei @ 20:30 - 22:00

€21

In LEVEN vieren we vriendschap, menselijkheid en het leven zelf en waar woorden tekort schieten neemt de muziek het over.

Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN over hun bijzondere vriendschap met Roos, een meisje dat ze tijdens een treinreis ontmoeten. Drie jongelingen die vol overgave in het leven staan ervaren de kracht van vriendschap en liefde. Maar wanneer Roos ziek wordt worden ze geconfronteerd met de rauwe realiteit van verlies. Te midden van hun rouw moeten ze opnieuw leren omgaan met elkaar, het leven en de leegte die het verlies met zich meebrengt.

Waar woorden tekortschieten klinkt muziek. Musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek.

Over het gezelschap/de maker: 
George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld.
Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen
binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur.

Locatie

De Goudse Schouwburg
Boelekade 67
Gouda, 2806AE
+ Google Maps