Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jesus Christ Superstar | Theater Albert Verlinde

22 mei @ 08:00 - 20:00

€39 – €79

Jesus Christ Superstar, is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat u gegarandeerd aan het denken zet. Puur, rauw en ongeëvenaard.

In een epische versie van regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaassen (afgewisseld met Paul de Leeuw en Paul Groot*) (King Herod), Magtel de Laat (Mary Magdalena) en de beste talenten uit binnen- en buitenland.

Laat u overrompelen door een onvervalst concertgevoel en een unieke setting: intens en dichtbij. Of kies voor één van de Super Seats op het podium en word letterlijk onderdeel van de happening! De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest – de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Het verhaal
Het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt, komt naar de Nederlandse theaters. Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.

Zet u schrap voor Jesus Christ Superstar, dé rockmusical van 2024.

* Paul de Leeuw speelt King Herod op wo 22, do 23, vr 24, za 25 in de avond en zo 26 mei
Paul Groot speelt King Herod op za middag 25 mei

Locatie

Theater de Spiegel
Spinhuisplein 14
Zwolle, 8011 ZZ
+ Google Maps