Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HARM EDENS PRESENTEERT DE LHBTQQIP2SAA NIEUWSQUIZ

26/05/2023 @ 20:30 - 22:00

Maak je tijdens het Rainbow Collective Festival op voor een avond terugkijken en vooruitblikken op de emancipatie van LHBTIQA+’ers in Nederland. Waar komen we vandaan, welke mijlpalen hebben we al bereikt en wat moet er allemaal nog gebeuren om te komen tot volledige emancipatie? Kortom, wat ging er goed, wat gáát er goed en wat nog helemaal niet?

We bespreken het in een quiz vol humor en hilariteit, maar wel mét serieuze ondertoon. Jij bent kandidaat in deze quiz. Aan de hand van filmpjes en nieuwsberichten speel je drie rondes met als onderwerpen de geschiedenis, het heden en de toekomst van de LHBTIQA+-emancipatie.

Presentator Harm Edens wordt bijgestaan door een panel van drie wijzen waaronder cabaretier en stand-up comedian Victor Luis van Es en Miss Abby OMG, bekend van het veel bekeken tv-programma Dragrace Holland.

Bij de nieuwsquiz is een gebarentolk aanwezig. Het vriendelijke verzoek aan mensen die hier gebruik van maken om links vooraan in de zaal plaats te nemen.

Rainbow Collective Festival: op zoek naar de Stand van ons Regenboogland

De LHBTQQIP2SAA-nieuwsquiz is onderdeel van het Rainbow Collective Festival dat plaatsvindt op 26, 27 en 28 mei in Nijmegen. Met een kleurrijk programma voor jeugd en volwassenen vraagt het Rainbow Collective Festival aandacht voor de LHBTIQA+ emancipatie in Nederland. Kijk op rainbowcollectivefestival.nl voor meer informatie.