Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De voorstelling Power of Passion (PREMIERE)

18/05/2023 @ 20:00 - 21:30

Een inspirerende, energieke acrobatische Afrikaanse dansvoorstelling van danscrew ‘ Les genies de Babi’ (Ivoorkust) en ‘Eva Aya Dance’(Nederland) . Wordt geprikkeld door de vrolijke livemuziek van Kienou Seydou (Burkina Faso).

Nog nooit eerder is in Nederland een volledige Coupé Décalé (Ivoriaanse dansstijl) dansvoorstelling getoond waarbij de geschiedenis en de cultuur van deze dansstijl wordt getoond. Een waargebeurd verhaal waarin de kracht van het verbinden centraal staat.

Het verhaal over een danseres uit Nederland, die naar Ivoorkust afreist om zich te verdiepen in de cultuur en de dansstijlen van dit land. Hier ontdekt ze de kracht van de sloppen, waar geluk om de kleine dingen elke dag voelbaar is.

Waar Ivorianen het leven vieren door middel van dans. Het is een andere wereld en toch zo herkenbaar. Al snel voelt ze de positieve energie en raakt ze gemotiveerd om deze dansstijl zich eigen te maken. Vol doorzettingsvermogen verbinden de dansers zich met elkaar en delen ze samen hun passie: Power of Passion. Een voorstelling die spreekt via de spectaculaire, energieke, krachtige en vrolijke dans. Veel humor, vrolijkheid en vooral een hoogstaand niveau aan dans met vele acrobatische trucs. Een voorstelling toegankelijk voor iedereen waarin dans zal spreken. Deze dansvoorstelling is voor jong en oud.

Beleef het waargebeurde verhaal van de ‘Power of Passion’.

Locatie

Het Wilde Westen
Everard Meijsterlaan 1B
Utrecht, 3533 CK
+ Google Maps