Skip links
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Building a House for Inclusion #4 Partners | Werkconferentie incl. lunch

11/05/2023 @ 10:00 - 17:00

Met de werkconferentie Building a House for Inclusion besteedt Bijlmer Parktheater aandacht aan representatie, inclusiviteit en intersectionaliteit binnen de Nederlandse podiumkunstensector.

Vandaag is de vierde en laatste editie: #4 Partners. De dag is gevuld met lectures & keynotes, panelgesprekken en meer. Ook is er volop tijd om te netwerken.

Host van de dag: Mahutin Awunou.

LET OP: heb je kaartjes voor deze werkconferentie? Dan kun je de documentaire >>De spiegel van de Bijlmer gratis zien op vertoon van je ticket.  

Programma

Lecture – Gelijkwaardigheidsprincipe in Partnerschap door Siela Ardjosemito-Jethoe

Cultureel antroproloog en socioloog Siela Ardjosemito-Jethoe: “Partnerschap in diversiteit, inclusie en meerstemmigheid heeft z’n weerslag op alle P’s uit de Code Diversiteit en Inclusie.”

Ze neemt ons in haar lecture (en in actief gesprek met het publiek) mee langs de gelijkwaardigheidsprincipes en legt hierin de brug naar partnerschappen in de praktijk. We kijken hierbij naar allerlei typen partnerschap: van intern partnerschap tot extern partnerschap en partners die je specifiek lokaal of nationaal zoekt. Op welke basis gaan wij zulke partnerschappen met individuen of andere instellingen aan? De mate van gelijkwaardigheid binnen een partnerschap is essentieel voor een goede en duurzame samenwerking. Maar hoe bewust zijn wij ons hiervan en, indien bewust, op welke manier zorgen we dat de gelijkwaardigheid geborgd is? En wat hebben we ervoor nodig om deze borging vorm te geven?

Meer informatie 

Locatie

Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240
Amsterdam, 1102 DR
+ Google Maps