Agenda

Welkom bij de agenda van de Dag van Empathie! Op deze pagina vind je een overzicht van het hoofdevenement op 3 mei en de empathische activiteiten in de maand mei. Wil jij zelf een activiteit organiseren in jouw woonplaats of stad, neem dan contact op met ons via het contactformulier. Laat je inspireren en wees vooral welkom op 3 mei of bij een andere activiteit in mei!

Kijk hier de Livestream van de Dag van Empathie 2021!

Sinds 2012 wordt de DvE jaarlijks georganiseerd door Stichting Nederland Wordt beter (NLWB). Met de Dag van Empathie wil NLWB zorgen voor meer respect, begrip en empathie tussen de verschillende groepen in de Nederlandse samenleving. Het thema van dit jaar is: Empathie in tijden van crisis. Juist nu, op afstand, is het belangrijk elkaars verschillen te omarmen.

Het programma wordt gepresenteerd door Nadia Moussaid en we luisteren naar interessante verhalen van sprekers Job Cohen, Janet Ramesar, Vincent de Kom en Caroll Sastro. De avond wordt afgewisseld met optredens van Winne en Marieke Lucas Rijneveld.

Wij werken samen met o.a.:
Nederland Wordt Beter, Pakhuis de Zwijger, AT5, Amsterdams 4&5 mei comité, HUMAN, VSBfonds, Gemeente Amsterdam, Stichting We Promise.

Facebook: 3 Mei: Nationale Dag van Empathie
Instagram: @3meidagvanempathie
Twitter: @dagvanempathie
Contact: info@dagvanempathie.nl